';

Gostovanje Brigade u Novoj Iskri

Gostovanje Brigade u Novoj Iskri

Značajan dio profesionalnog rasta odvija se izvan ureda. U želji da proširimo stručne horizonte i razmijenimo ideje s kreativcima iz srodnih područja, kontaktirali smo Novu Iskru, beogradski kreativni hub, nastao s ciljem povezivanja kreativnih industrija, tehnologije i ljudi. Ovaj hub i co-working prostor poslužio je kao odlična platforma za predstavljanje našeg rada, ali i konstruktivnu raspravu o iskustvima i izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo.

Nova Iskra ugostila nas je u svom novootvorenom prostoru na gornjem Dorćolu. Hub se pruža na nekoliko razina, a ispunjen je multifunkcionalnim interaktivnim prostorima, konferencijskim dvoranama, privatnim i open-space uredima, prezentacijskim prostorima, te zonama za opuštanje i zabavu. Na ulaznom dijelu nalazi se urbani vrt, a u novu lokaciju uklopljeni su i restoran i bar, otvoreni i za vanjske posjetitelje, kao i krovna terasa s impresivnim pogledom na Dorćol.

U opuštenoj atmosferi, na veselim tribinama Nove iskre, prezentirali smo svoj rad i promišljanja o dizajnu uredskih prostora, te sve one lekcije koje smo naučili nekad i težim putem. Iako je već vladala vikend atmosfera, dočekala nas je šarolika publika – od studenata arhitekture, kolega iz različitih grana dizajna, budućih poslodavaca, pa sve do bivših suradnika, klijenata i zaposlenika Brigade.

Razgovarali smo tako o potrebama kompanija i korisnika prostora u doba digitalne revolucije, te kako na njih odgovoriti. Dotaknuli smo se trendova u uređenju uredskih prostora i dizajnerskih rješenja kojima kompanije mogu privući i zadržati zaposlenike, a sve je završilo diskusijom o izazovima s kojima se svi susrećemo prilikom projektiranja uredskih i ostalih prostora, nesporazumima s klijentima i izvođačima te načinom na koji se s njima nosimo i rješavamo probleme.

Sve u svemu, bio je to lijep, timski i produktivan vikend za Brigadu u Beogradu. Nadamo se nastavku druženja s Novom Iskrom, ali i ostalim inspirativnim kreativcima iz regije, na nekim novim predavanjima i radionicama!

Brigada

Leave a reply